Regnskap

Et korrekt og oversiktlig regnskap, som til enhver tid er så à jour som det lar seg gjøre, er helt vesentlig for sunn drift og kontroll på bedriften din. En forutsigbar likviditet starter med oversikt over utgiftene dine. Vi hjelper deg med akkurat så mye eller lite du har behov for. Kom innom, ring eller send oss en melding, så kan vi snakke om hvordan, og hva vi kan hjelpe deg med.

Nevnte vi at vi har gunstige priser, og gratis onboarding?

Rådgivning

Om du er tannlege, sykkelreparatør eller noe helt annet, kan det fort hende at det å følge med på regelverk og eventuelle endringer av dette, ikke er din prioritet. Vi følger allerede med på dette, og kan fortelle deg hvordan den slags rammebetingelser påvirker din bedrift. Skal du inn i en ny bransje, eller kanskje du er en start up, da er det ekstra nyttig med kvalifisert rådgivning, og å kunne lene seg på solid erfaring og kunnskap.

Lønn

To ting man ikke tuller man ikke med er lønn og lunsj til ansatte.
Vi kjører lønninger og trekker skatter og avgifter, så kan du konsentrere deg om å avtale hvordan dere gjør det med lunsjen. Vi kan bidra ved ansettelser og oppsigelser, med arbeidskontrakter, personalhåndtering og personalsaker.
Vi kjenner mange bransjer svært godt, og skreddersyr et tilbud til ditt behov.

Drift

Gjennom å automatisere og sette bort rutineoppgaver kan du konsentrere dine krefter på det som er din forse, det som gjør din bedrift spesiell, og dyrke det til din superkraft. Våre superkrefter er stabilitet, kvalitet og pålitelighet. Sammen kan vi kan vi få deg og din bedrift til å skinne.

Meny